Rendszerüzenet

Céginformáció

Property Market Ingatlanfejlesztő Kft.

A Property Market Ingatlanfejlesztő Kft. a Market Csoport 2015-ben alapított, ingatlanfejlesztésre szakosodott leányvállalata. A dinamikusan fejlődő ingatlanfejlesztő cég az elmúlt 5 év alatt az építés alatt álló négyzetméterek alapján hazánk harmadik legnagyobb fejlesztőjévé nőtte ki magát.

A vállalat célja olyan magas minőségű ingatlanprojektek létrehozása, melyek fenntarthatóak és hozzáadott értéket teremtenek. Prémium lokációban lévő fejlesztéseik mind építészeti mind városrendezési szempontból, valamint komplexitásban és volumenben is kiemelkedőek, sok tekintetben úttörőek a piacon és deklarált céljuk, hogy emeljék az épített környezet és az élettér minőségét, ezáltal új kategóriát teremtsenek az ingatlanfejlesztésben.

A vállalat első projektje a BudaPart, Budapest modern kori történetének legnagyobb ingatlanfejlesztése, nemzetközi léptékben is jelentős, célja egy unikális, XXI. századi városnegyed létrehozása a Lágymányosi-öböl partján, mintegy 54 hektáros területen. A fejlesztés végére a BudaPart majdnem fele, 26 hektár zöldfelület marad, melynek része Budapest egyik legnagyobb közparkja, a Kopaszi-gát is. A beruházási zóna azonban ettől nagyobb, mivel ahhoz kapcsolódóan számos közmű és közlekedési infrastruktúrafejlesztés valósul meg, ami a városnegyedet körülvevő közterületekre esik.

A BudaPart mellett a Property Market a főváros újabb landmark projektjét, egyik méltatlanul elhanyagolt épületegyüttesét korszerűsíti nagy alázattal, a BEM projektet, melynek köszönhetően a Bem József téren álló Radetzky-laktanya a múltnak tiszteletet adva újul meg szálloda és irodakomplexumként.

A vállalat fejlesztési portfoliója a közeljövőben tovább bővül.