BudaPart
ÚJ VÁROSNEGYED DÉL-BUDÁN A terület az 1-es villamosvonal bővítését és a 4-es metró átadását követően az elmúlt években még inkább bekapcsolódott a város vérkeringésébe. A napfényes, erkélyes vagy teraszos lakások jelentős részéből páratlan kilátás nyílik majd a Lágymányosi-öbölre és a Dunára. A környezettudatos irodák technikai felszereltsége mindenben megfelel a XXI. század elvárásainak.

A BudaPart egy unikális beruházás Magyarországon mind elhelyezkedésének, mind a zöld- és vízterület magas arányának köszönhetően. Az 54 hektárnyi területből 11 hektárnyi vízfelület biztosítja a beruházás épületeinek átszellőzését. Kiemelt célunk, hogy Budapest új városnegyede izgalmas színfoltot jelentsen majd az ide költözőknek, a munkába járóknak, valamint a kikapcsolódási céllal érkező városlakóknak is.

Újbudán, a Duna mellett, Kopaszi gátként ismert és közkedvelt szabadtéri pihenő, rekreációs és szabadidős központtal szemben, a Lágymányosi-öböl másik oldalán egy új városnegyedben kínálunk modern életteret, amely inspiráló környezetet nyújt az itt élők, valamint az itt dolgozók számára. A folyamatos fejlesztés alatt lévő közpark továbbra is várja a kikapcsolódásra, minőségi időtöltésre vágyó látogatóit.

A közel 15 hektár területen elhelyezkedő közvilágítással rendelkező parkban séta- és futóút, színvonalas vendéglátóhelyek, padok, valamint parkoló találhatók. A Kopaszi gát megszokott hangulata továbbra is várja az érdeklődőket, sőt mindez a hangulat tovább gyűrűzik az épülő városnegyed felé.

*A képek illusztrációk és nem a sztenderd műszaki tartalommal kerültek bemutatásra. A változtatás jogát a fejlesztő fenntartja.