SZŰRŐ:
Megjelenések
2020.06.23.
KAPCSOLÓDÓ PROJEKT:
BudaPart

Kipróbálnád, milyen a Kopaszi-gát mellett élni? - Ennyiért teheted meg

Legfrissebb képek

Legfrissebb képek

Közelről kísérnéd figyelemmel a Mol 120 méter magas irodatornyának építését? Kipróbálnád, milyen egy most alakuló új városközpontban élni? Ha ügyesen tárgyalsz, lehet, hogy akár pár hónapra is ki tudod venni valamelyik nemrég átadott lakást. Megnéztük, milyen árakon adják bérbe Dél-Buda legújabb városrészének lakásait.

Nagyjából egy éve költöztek be az első lakók a frissen átadott lakásaikba a Kopaszi-gát melletti fejlesztésben. Az azóta eltelt időben újabb épületeket adtak át és a befektetési célú vásárlásoknak köszönhetően megjelentek a kiadó lakások is. A jelenlegi hirdetések alapján megnéztük, mennyi pénzt kell fizetnie annak, akik ebben a városrészben bérelne lakást.

A kínálatban több mint húsz lakást találtunk a kisebb 40 négyzetéterestől a nagyobb 100 négyzetméteresig. Ahogy az alapterületben úgy az árakban is nagy a szórás, egy ilyen méretű fejlesztésnél egyáltalán nem mindegy, hogy hol helyezkedik el a lakás.

Nagy átlagban azt lehet elmondani, ha valaki itt szeretne bérelni lakást, akkor a fővárosi átlagnál valamivel mélyebben a zsebébe kell nyúlnia. Átlagosan 5 ezer forint körüli négyzetméteráron hirdetik a kiadó lakásokat, aminek következtében a lakások havi bérleti díjai 180 ezer és 860 ezer forint között szóródnak.

Forrás: portfolio.hu