SZŰRŐ:
Megjelenések
2018.10.02.

A Property Market és az UniCredit Bank finanszírozási megállapodást kötöttek

A Property Market Kft. a BudaPart Otthonok második ütemében megvalósuló, összesen 367 lakásos, két lakóépületének finanszírozására az UniCredit Bank Hungary Zrt.-vel kötött megállapodást. A fővárosban jelenleg épülő legnagyobb volumenű lakóingatlan-beruházás fejlesztése ezzel újabb mérföldkőhöz érkezett.

A Kopaszi-gát környezetében megvalósuló, egyedülálló városnegyedfejlesztés B és D jelű lakóházak 80 százalékát már értékesítették, átadása pedig 2019 végére várható. A Market Építő Zrt. kivitelezésében épülő otthonok kedvező környezeti adottsággal rendelkeznek köszönhetően a BudaPart projekt magas zöldfelületi arányának: a Kopaszi-gát parkja 15 hektáron terül el, mely további 2 hektárral bővül a leendő iroda- és lakóépületek körül, valamint az épületek belső kertjei újabb 4 hektárnyi zöld területet jelentenek majd. A BudaPart Otthonokba beköltözőket emellett kész közösségi terek, valamint mindenre kiterjedő szolgáltatási hálózat várja majd.

A Property Market Zrt. UniCredit Bank Hungary Zrt-vel kötött megállapodása a projektfinanszírozási ügyletekre jellemző szigorú feltételek és folyamatos banki monitoring mellett valósul meg, amely biztosítékot jelent a BudaPart vevők számára is.

„Már évek óta a XI. kerület rendelkezik Budapesten a legnagyobb értékesítési volumennel, mely egyben hatalmas potenciált jelent hazánk legnagyobb városnegyedfejlesztési projektjének is. A BudaPart projekt második fázisában két lakóépület kivitelezése zajlik, amelyekben összesen 367 lakás kerül majd kialakításra. A legfrissebb értékesítési adatok is azt támasztják alá, hogy a BudaPart rendkívül népszerű az ingatlanvásárlók körében, hiszen a második ütemben megvalósuló lakások mindössze 20 százaléka vár még gazdára. Nagy örömünkre szolgál, hogy a sikerben egy újabb meghatározó, erős nemzetközi háttérrel rendelkező partnerrel osztozhatunk, mint az UniCredit Bank, hiszen a most kötött megállapodásnak köszönhetően újabb nemzetközi szinten meghatározó kereskedelmi bank finanszírozza a BudaPart projektet.” -  mondta el Dr. Nádasdy Bence, a Property Market befektetési és finanszírozási igazgatója.

„Magyarország egyik legnagyobb vegyesfunkciós beruházásaként a BudaPart a finanszírozásban is különleges, az adott fejlesztési ütemre szabott egyedi megoldásokat igényel. Ezt kínáljuk mind a projekt beruházója, mind a különleges minőségű BudaPart Otthonok magánszemély vevői számára is a második ütem finanszírozása során” – tette hozzá Pető Gábor, az UniCredit Bank ingatlanfinanszírozási igazgatója.


A teljes cikk: http://realista.hu/ingatlanpiac/a-property-market-s-az-unicredit-bank-finanszrozsi-megllapodst-ktttek/135228?utm_source=irodablog-naplo&utm_medium=e-mail&utm_campaign=2018-10-02